Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

FAQET

Këtu mund të gjeni lidhje për bloge të ndryshme nga pelegrinët në Rrugën e Jeruzalemit:

Rosanna Brusadelli në këmbë nga Zvicra në Jeruzalem! Si një grua e vetmuar gjatë gjithë rrugës. E pabesueshme!


Peter Elstner në këmbë nga Zvicra në Jeruzalem!


Paul Silberbaur nga Ulm në Gjermani me biçikletën e tij në Jerusalemweg!