GPS + leje pelegrini

GPS + leje pelegrini

29.00 

Category:

Beschreibung

 

Njoftim ligjor: Transmetimi i të dhënave GPS dhe publikimi i tyre është i ndaluar! Kalimi në hyrjen e hyrjes nuk lejohet, në këtë rast ne do të fshijmë automatikisht të gjitha të dhënat GPS dhe llogarinë.

Krijimi i të dhënave GPS ishte një proces që zgjati disa vite dhe përfshinte shumë kohë dhe para. Për të parandaluar përdorimin e paligjshëm, zbulimin e palëve të treta ose publikimin e gjurmëve GPS, ne kemi instaluar një pikë identifikimi personal në çdo pistë. Kjo do të thotë që itinerari mund t'i caktohet lehtësisht një përdoruesi dhe të gjurmohet ligjërisht edhe pasi të jetë eksportuar në GPX etj.

Të dhënat GPS të krijuara dhe të zhvilluara nga ne gjatë disa viteve të punës së projektit u integruan në një aplikacion. Kjo mundëson integrimin në smartphone në mënyrën më të thjeshtë. Ne përdorim aplikacionin MAPY, i cili e ka dëshmuar veten shumë mirë, ka harta hiking me ngjyra më të mira me linja konture, harta satelitore dhe Hartat jashtë linje! Hartat offline janë perfekte për përdorim celular, kështu që nuk kërkohet internet gjatë rrugës!

Ju do të merrni të dhënat tuaja (përdoruesin dhe fjalëkalimin) për rrugën drejt vendeve të dëshiruara nga ne përmes Whatsapp. Vendet ruhen në aplikacion në menynë "Vendet dhe rrugët". Me këtë akses personal ju merrni akses të plotë në itinerarin aktual GPS dhe gjithashtu merrni POI dhe informacione rreth akomodimit në çdo vend. Këto të dhëna zgjerohen dhe përditësohen vazhdimisht nga ne. Më shumë informacion mbi instalimin dhe përdorimin e aplikacionit (kliko për ta hapur)

Shuma përfshin të gjitha përditësimet GPS për një vit nga data e blerjes dhe mbështet shoqatën "JERUSALEM WAY International Peace Team" 100 për qind në mënyrë që të vazhdojë të mbështesë pelegrinët në rrugën e tyre me informacion, për të përmirësuar vazhdimisht rrugën dhe për të qenë në gjendje të zhvillojnë aplikacionin e tyre JERUSALEM WAY.

Përjashtimi i përgjegjësisë / mohimit të përgjegjësisë
Ne nuk marrim asnjë përgjegjësi për dëmtimin e pronës, dëmtimin personal ose humbjen financiare që mund të rezultojë nga qasja ose përdorimi i skedarit GPS. Për më tepër, asnjë përgjegjësi nuk merret përsipër për ndonjë dëm të drejtpërdrejtë ose të tërthortë, pretendime për dëme, mosmarrëveshje për të drejtën e kalimit dhe të ngjashme, gabime GPS në rrugë, shtigje ose rrugë ose ura të bllokuara, zona të pakalueshme, si dhe dëme pasuese të ndonjë lloji dhe për çdo arsye ligjore të shkaktuar nga qasja ose përdorimi i skedarëve GPS mund të rezultojë.

informacion shtese

Peshë 0.05 kg
Komentet janë të mbyllura