Libri GJERMANISHT (libri në anglisht shih më poshtë)

Libri GJERMANISHT (libri në anglisht shih më poshtë)

21.00 

Category:

Beschreibung

Libri më i shitur tashmë është në edicionin e tij të 9-të dhe mund të porositet këtu me një nënshkrim personal. Në formatin origjinal të edicionit të parë (kapak i fortë dhe shtypi me ngjyra)!

Shënim: Libri tani është gjithashtu në dispozicion si një Kuti me letra botuar nga Maliku i njohur - National Geographic Verlag, si dhe eBook në dispozicion !!

Distanca nga Austria e Epërme deri në Jeruzalem është 4.500 km! Tre burra u nisën në qershor 2010 dhe ecën në këtë distancë të jashtëzakonshme dhe pas gjashtë muajsh ata arritën në Betlehem në 24 Dhjetor dhe më në fund në Jeruzalem më 26 Dhjetor.

Johannes Aschauer, Otto Klär dhe David Zwilling, dy oficerë policie dhe një ish-garues i skive dhe kampion bote në tatëpjetë, ishin në këtë pelegrinazh të jashtëzakonshëm. Në udhëtimin e tyre ata ndoqën gjurmët e Kryqëzatave, ecën në shtigjet e Apostullit Pal dhe shtigjeve historike të pelegrinazheve nëpër 10 vende në Tokën e Shenjtë të Izraelit: Ky libër raporton për udhëtimin e tyre, jep njohuri mbi temën e pelegrinazheve në përgjithësi dhe jep një llogari mbresëlënëse të Aventurat, përvojat dhe përvojat e tre pelegrinëve në Jeruzalem. Udhëzimet, raportet mbi ngjarjet historike, përvojat personale dhe përvojat shpirtërore dhe njohuritë, si dhe foto të shumta me ngjyra dhe skica të qarta të rrugës plotësojnë këtë raport unik të udhëtimit. Shembull i një përmbledhje libri nga Gjermania: Kushdo që përfshihet me këtë libër do të ndjekë në frymë, do të ndiejë ndjeshmëri dhe të fitojë besim te Zoti!

Botimi i parë: Tetor 2011 / Styria Verlag
Aktualisht: botimi i 9-të
ISBN: ISBN 978-3-200-03263-7
Formati: 13,5 x 20,5 cm
Faqet: 384 me ngjyra me mbi 300 foto dhe harta me ngjyra
Mbulesa opsionale: Hardcover ose thasë me letër
Çmimi: 21 € për mbulesë të fortë dhe 15 € për thasë me letër / plus postare
Shënim: Librat janë të ndezur Dëshirë e nënshkruar personalisht!

Këtu lidhja tek libri në anglisht


Shënim për shitësit e librave: Dorëzimi i shtëpisë botuese përmes KNV / BUCHKATALOG.DE, LIBRA und MEL.

Shënim për klientët: Libri është i disponueshëm në të gjitha libraritë, për shembull në VVISHTIMI BOTROR, THALIA, BOOKS.DE, DYFISHTE E MADHE und Amazon si dhe u përmend më lart si një eBook.

informacion shtese

Peshë 0.85 kg
Komentet janë të mbyllura