Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

 

ANGLISHT ME POSHT / ASAGIDA TÜRKCE / ESPAÑOL ABAJO


DEUTSCH

 

Jerusalemweg & Sufi Trail kanë vendosur të bashkëpunojnë, kështu që që nga vjeshta 2019 Sufi Trail midis Aksehir dhe Konya ka qenë gjithashtu rruga e Jeruzalemit për rreth 160 km.
 

Ftesë për një ngjarje të përbashkët: Shtegu Sufi & Rruga e Jeruzalemit | Aksehir në Konya
Bëni një pelegrinazh dhe shënoni së bashku nga Aksehir në Konya nga 18 Mars 2020 deri 28 Mars 2020. Sufi Shtegu / Jerusalemweg duhet të jetë një rrugë e shënuar mirë dhe në të njëjtën kohë është një udhëtim zbulimi për të gjithë pjesëmarrësit përmes këtij peizazhi të mrekullueshëm të Turqisë për në Konia. Detajet shih këtu si PDF


ANGLISHT 

 

Sufi Trail & Jerusalem Way kanë bërë një bashkëpunim, kështu që nga vjeshta 2019 midis Aksehir dhe Konya (rreth 160 km / 100 milje) rruga Sufi Trail në të njëjtën kohë rruga Jeruzalemi.


Ftesa: Shtegu Sufi & Rruga e Jeruzalemit | U bashkua në shëtitje dhe shënoi Aksehir në Konya

Së bashku ne jemi duke ecur dhe duke shënuar nga Aksehir në Konya. Data 18 Mars 2020 deri më 28 Mars 2020. Rruga Sufi / Rruga e Jeruzalemit duhet të jetë një rrugë e shënuar mirë dhe në të njëjtën kohë është një udhëtim zbulimi për të gjithë pjesëmarrësit përmes këtij peizazhi të madh të Turqisë. Detajet shih këtu si PDF 


TURKCE

 

Sufi Yolu ve Jerusalem Way / Kudüs Yolu ile yapilan isbirligi çerçevesinde Aksehir ile Konya (160 km) arasinda Sufî Yolu rotasi ayni zamanda Kudüs Yolu rotasi olarak kullaniliyor (2019'dan beri).

 

Davetiye: Gjurma Sufi dhe Rruga e Jerusalemit ortak isaretleme etkinligi
Tarih: 18-28 Mars 2020 Ayrintilari burada PDF olarak bulabilirsiniz


SPANJISHT

 

Rruga e Jeruzalemit (Camino de Jerusalén) dhe Sufi Shtegu vendoset për bashkëpunim, në otoño të vitit 2019 në Aksehir y Konya, Sufi Trail también ha sido la Ruta Jerusalemweg durante 160 km.

 

Fto për ngjarjen e bashkuar: Sufi Trail y Jerusalemweg | Aksehir a Konia

Peregrinación y marcado juntos nga Aksehir a Konya nga el 18 Mars 2020 Hasta 28 Mars 2020. El Sufi Trail / Camino de Jerusalén debe ser un camino bien marcado y, al mismo tiempo, es un viaje de descubrimiento para sos pjesëmarrësit e një través de este gran paisaje de Turquía a Konya. Para detajet në PDF (Anglisht)