Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Mbledhja e fondeve për viktimat e tërmetit në Turqi! Ju lutem ndihmë!

TURQI: ZONA E TËrmeteve DIREKT NË RRUGËN E JERUSALEMIT - NDIHMOJMË!

Ekipi i Paqes në Jerusalem Way nis mbledhjen e fondeve për viktimat e tërmetit në zonën e Antakias (Antioki)!


Rruga e Jeruzalemit i bashkon njerëzit, jo vetëm në kohë të mira, por edhe në kohë të këqija.
Nëpërmjet kontakteve tona me institucione dhe kisha të ndryshme lokale, ne e përjetojmë në një mënyrë veçanërisht mbresëlënëse mjerimin e madh të shkaktuar nga tërmetet e forta të shkurtit. Ati Françesku nga Antakia (Antakia e lashtë biblike) dëshiron të ndihmojë njerëzit që kanë humbur gjithçka në afat të shkurtër dhe afatgjatë. Nevoja për ndihmë është e madhe dhe çdo euro vjen direkt pa kosto administrative. Më shumë detaje dhe foto në raportin në Facebook nga pelegrinja e Jerusalemit Way Birgit Wagner nga Mynihu, e cila ishte ende atje në nëntor 2022: LINK I HAPUR

 

Me donacionin tuaj, ju jo vetëm që po jepni një kontribut të rëndësishëm, por edhe një ndihmë direkte und pa asnjë kosto administrative!

 

!! Paratë do të transferohen 1:1 në Antakya !!

 

 

Për të dhuruar, klikoni butonin e verdhë "Dhuro" më sipër. Ju gjithashtu mund të bëni një dhurim me transfertë bankare. E rëndësishme: Futni si përdorim "Tërmet Turqia". Detajet tona bankare janë:

MARRËSI: JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
QËLLIMI I PËRDORIMIT: Tërmeti në Turqi

IBAN: AT28 3500 0000 0002 8811
BIC: RVSAAT2S

 

FALEMINDERIT SHUMË

 

M .NYRA E JERUSALEMIT
Shoqata e regjistruar e Ekipit Ndërkombëtar të Paqes

www.jerusalemway.org