Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Wattwil - Urnäsch
20,57 km / ↓ 658 m / 890 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faza e sotme na ofron një seri ngritjesh dhe zbritjesh, megjithëse në të vërtetë vetëm kilometri i parë nga stacioni i trenit Wattwil është i rrafshët. Edhe nëse shtigjet janë të zhvilluara dhe të shënuara mirë, ne ende duhet të jemi të përgatitur për një skenë malore. Në skenën e sotme ne ndryshojmë midis Tüfi dhe Schönengrund nga kantoni i St. Gallen në gjysmë-kantonin e Appenzell Ausserrhoden, por do të kthehemi përsëri në kantonin e Shën Gallen para se të largohemi nga Zvicra. Edhe sot ne jemi në një zonë të bukur dhe për këtë arsye të njohur për shëtitje. Nga disa lartësi ju keni një pamje deri në Liqenin e Konstancës, kështu që ne jemi gjithashtu duke iu afruar Rinit të ri, i cili këtu në Zvicrën lindore pjesërisht formon kufirin me Principatën e Lihtenshtajnit dhe Vorarlbergun Austriak. Kur u larguam nga Zvicra frëngjishtfolëse, kaluam në pjesën gjermane-folëse të Evropës dhe thamë se u përballëm kryesisht me dialekte. Ne tashmë mund të gjejmë një shembull të një dialekti të shëndoshë në Toggenburg, dhe njerëzit e Appenzell rrisin vlerën e përvojës me 1-2 nivele. Vendndodhja skenike Urnäsch shtrihet në rrjedhën me të njëjtin emër. Le të shijojmë shtëpi prej druri shumëngjyrëshe që ia vlen të shihen, këtu nga shekujt 17 dhe 18.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 20,57 km
Diferenca në lartësi: 520 m
Pika më e lartë: 1.133 m
Pika më e ulët: 613 m
Ngjitja totale: 890 m
Prejardhja totale: 658 m