Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Einsiedeln - Rapperswil
16,65 km / ↓ 667 m / 190 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Skena nga Einsiedeln në Sihlsee deri në Rapperswil në liqenin e sipërm të Cyrihut na çon nga masivi Alpin Qendror në ultësirën e Alpeve në Zvicrën verilindore, ose nga Kantoni i Schwyz në Kantonin e Shën Gallen. Ne largohemi nga Einsiedeln pas manastirit dhe në periferi ndeshim «Galgenchappeli», një kishëz, historia e së cilës është e lidhur qartë me një ish vendndodhje të varur atje. Në skajin e pjerrët të pllajës kalojmë "Tüfelsbrugg", Sihl, i cili rrjedh nga rezervuari drejt Cyrihut. Para se shtegu të çojë poshtë në Liqenin e Cyrihut, ne takojmë Kapelën e Shën Meinrads në Etzelpass. Nga këtu mund të themi lamtumirë në vargjet malore të Zvicrës Qendrore dhe dy miteve që kishim në pamje nga jugu një ditë më parë. Në Etzelstrasse, e cila daton në shekullin e 10-të, rruga fillimisht zbret pjerrtas përmes një pylli drejt Liqenit të Cyrihut. Kur largohemi nga pylli, ka një pamje të mrekullueshme të Liqenit të Cyrihut, Seedamm dhe Obersee. Në mënyrë që të arrijmë në vendin e skenës Rapperswil, ne do të kalojmë Liqenin e Cyrihut në Seedamm, megjithëse nuk duhet të ndjekim rrugën e zënë, sepse ka një shteg jashtë rrugës për pelegrinët dhe këmbësorët ose çiklistët e tjerë, i cili në fund të fundit madje na çon në një shteg druri në bankën tjetër.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 16,65 km
Diferenca në lartësi: 547 m
Pika më e lartë: 950 m
Pika më e ulët: 403 m
Ngjitja totale: 190 m
Prejardhja totale: 667 m