Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Shatërvani - Einsiedeln
23,50 km / ↓ 571 m / 1.016 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Skena e sotme në Zvicrën qendrore përmes kantonit origjinal të Uri karakterizohet nga pamje mbresëlënëse të pellgut Schwyz dhe Alpeve Zvicerane, por edhe nga një ngjitje e vazhdueshme prej rreth 1 metrash në lartësi deri në tranzicionin Haggenegg pranë dy Mythenit. Ky vendkalim shtrihet në 000 metra mbi nivelin e detit dhe është pika më e lartë e rrugëve të pelegrinazheve në Zvicër, nëse përjashtojmë Rrugën Alpine të Shën James në Graubünden, e cila lidh Tirolin e Jugut me Zvicrën Qendrore, dhe gjithashtu Via Francigena që kalon Shën Bernhardin e Madh largohet nga Zvicra për në Itali. Kur largohemi nga Brunnen dhe Liqeni i Lucernit, së shpejti kalojmë manastirin Ingenbohl dhe pak më vonë kalojmë lumin e egër alpin Muota pranë Ibach, i cili rrjedh shumë mirë këtu në pellg. Pas pak, ne arrijmë në kryeqytetin e kantonit Schwyz me qendrën piktoreske të qytetit. Ne e lëmë dyshemenë e luginës pas kolegjit të Schwyz dhe fillojmë ngjitjen e djersitur në Haggenegg, përtej fshatit Ried. Kryesisht bëjmë shëtitje në pyje, por gjithsesi kemi mundësinë të shijojmë panoramën pas nesh. Kur mbërritëm në restorantin malor Haggenegg me një pamje mbresëlënëse të Haggenspitz përballë, me të vërtetë meritonim një pushim. Zbritja vijuese në Alpthal am Bach «Alp» është relativisht e lehtë përsëri. Nga Alpthal ecim në pjesën e poshtme të «Alpit» përgjatë manastirit Benediktin Au në vendin e skenës Einsiedeln me manastirin e tij të famshëm.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 23,50 km
Diferenca në lartësi: 975 m
Pika më e lartë: 1.411 m
Pika më e ulët: 436 m
Ngjitja totale: 1.016 m
Prejardhja totale: 571 m