Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Urnäsch - Eggerestand
19,43 km / ↓ 403 m / 465 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Sot kemi ardhur nga gjysmë-kantoni i Appenzell Ausserrhoden në gjysmë-kantoni i Appenzell Innerrhoden, madje edhe para se të arrijmë në Jakobsbad. Sidoqoftë, kjo shtrirje e shkurtër do të na bëjë ende të djersitemi, sepse ne ngjitemi në shpatet e pjerrëta të «Lauftegg», shijojmë pamjen, pastaj zbresim përsëri dhe kalojmë kufirin midis dy gjysmë kantoneve. Më pas arrijmë në fundin e luginës në Manastirin Jakobsbad me një kishë që ia vlen të shihet. Disa hapa më tej kemi ardhur në Hotel Kurhaus Jakobsbad, ku mund të pushojmë me ushqim dhe pije nga Lauftegg. Ne do të kishim bërë diçka të mirë për trupin dhe mendjen. Përgjatë rrugës sonë, ne hasim në disa përrua që të gjithë derdhen në veri deri në Liqenin e Konstancës. Ne filluam në Urnäsch, dhe Jakobsbad ndodhet në Wissbach, i cili më vonë derdhet në Urnäsch. Midis Gonten dhe Gontenbad ne kapërcejmë një pellg ujëmbledhës tjetër përgjatë një fushe golfi dhe vijmë në zonën e pellgut ujëmbledhës të Sitter. Duke kaluar një manastir Kapuçinësh arrijmë në Appenzell, qyteti kryesor i Appenzell Innerrhoden. Kisha e famullisë së Shën Mauritius me korin, kullën dhe kriptën e saj ia vlen të shihet. Bashkia e qytetit dhe shtëpitë prej druri të pikturuara me shkëlqim me xixa tipike të lakuara janë gjithashtu fotogjene. Kur largohemi nga Appenzell, shtegu na çon drejt Steinegg, e ndjekur nga një ngjitje përfundimtare prej rreth 100 metrash në lartësi deri në vendin e skenës Eggerstand.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 19,43 km
Diferenca në lartësi: 263 m
Pika më e lartë: 1.027 m
Pika më e ulët: 764 m
Ngjitja totale: 465 m
Prejardhja totale: 403 m