Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Stans - shatërvan
22,20 km / ↓ 768 m / 749 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Ne ecim në këtë fazë në shtigjet e 3 kantoneve origjinale që themeluan Konfederatën Zvicerane në Gusht 1291. Ne bëjmë pjesën më të gjatë të itinerarit në Unterwalden, sot e quajtur Nidwalden, për në Volligen pak para Treib. Më pas ecim gati një kilometër në kantonin Uri deri në skelë dhe kur largohemi nga anija përsëri pas një kalimi 10 minutësh në vendin e skenës Brunnen, tashmë po hyjmë në kantonin Schwyz. Kjo fazë është kërkuese, por na shpërblen me pamje unike të krahëve të ndryshëm të Liqenit të Lucernit dhe Alpeve përreth. Brigjet e pjerrëta në pjesën e fundit të fazës na detyrojnë përpjetë, në ngritje dhe zbritje të pjerrëta. Shtegu quhet ndryshe "Waldstättenweg" ose "Nidwaldenweg". Ngjitja nga Rütenen në Schöneck para Emmetten është e djersitur, dhe zbritja pas Emmetten në Treib është gjithashtu e pjerrët, kërkon këpucë të mira dhe rekomandohet vetëm për alpinistët me përvojë që nuk vuajnë nga marramendja, veçanërisht në mot me shi. Sidoqoftë, ekzistojnë variante si për ngjitjen ashtu edhe për zbritjen, dhe së fundmi ka edhe një varkë të planifikuar nga Beckenried për në Brunnen. Sidoqoftë, ju keni humbur disa nga pamjet e mrekullueshme të Liqenit të Lucernit, Brunnen, Schwyz dhe dy Mythen, pra pjesë e fazës tjetër.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 22,20 km
Diferenca në lartësi: 376 m
Pika më e lartë: 807 m
Pika më e ulët: 431 m
Ngjitja totale: 749 m
Prejardhja totale: 768 m