Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Rapperswil-Wattwil
27,05 km / ↓ 539 m / 746 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faza e sotme na çon drejt lindjes dhe është ende relativisht e rrafshët në pjesën e parë në rrethin e liqenit St. Gallen, pastaj fillon të ngjitet në pjesën e dytë dhe na çon deri në Qafën e Laad, e cila arrin pikën e saj kulmore në Heid. Nga atje, zbritni në vendin e skenës Wattwil në luginën e Shën Gallen «Toggenburg» në rrjedhën e sipërme të Thur. Peizazhi i bukur, pamja e maleve dhe Obersee dhe më vonë shtëpitë Toggenburg e bëjnë këtë rrugë një parajsë shëtitjeje dhe do të mbetet në kujtimet tona të bukura.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 27,05 km
Diferenca në lartësi: 580 m
Pika më e lartë: 988 m
Pika më e ulët: 408 m
Ngjitja totale: 746 m
Prejardhja totale: 539 m