Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Eggerestand - kufiri austriak - Rankweil
21,07 km / ↓ 637 m / 209 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Sot ne largohemi nga rrëzat e Alpeve Zvicerane dhe zbresim në fushat e gjëra në të cilat Rhine mbart reshje dhe shkrirjen e borës nga ana veriore e Alpeve në kantonin Graubünden në Liqenin Konstancë. Ne gjithashtu largohemi nga Appenzell dhe kthehemi në kantonin St. Gallen, i cili rrethon të dy Appenzell përreth. Nga Eggerstand kemi një ngjitje të shkurtër dhe të lehtë derisa të kemi arritur pikën kulmore në kishëzën Bildstein dhe më pas të përdorim një shteg në anën lindore praktikisht në vijën e vjeshtës për të zbritur rreth 600 metra në lartësi. Në "Neuenalp" ne kthehemi përsëri në tokën St. Gallen, e cila, megjithatë, nuk ndihet ndryshe. Pasi të jemi në fushën e Rinit, ne e shoqërojmë Rinin për një distancë të shkurtër gjatë rrugës së tij përmes Liqenit të Konstancës për në Detin e Veriut, përpara se të largohemi nga Zvicra në një urë dhe të arrijmë në Austri, në Meiningen në shtetin e Vorarlberg, shteti i dytë më i vogël në Austri për nga sipërfaqja dhe popullsia. Pasi të kalojmë fushën e Rhine, ne arrijmë në qytetin skenik të Rankweil përmes rrethit Brederis, ku nuk na pret një fortesë e vjetër nga Liebfrauenberg, por një kishë pelegrinazhi. Rankweil është një vend historik tubimi për pelegrinët, le të shohim se si na presin.

 

KERETU T D SHKARKOJN RRUG GPSN GPS N PH TELEFONIN TUAJ LBVIZOR


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 21,07 km
Diferenca në lartësi: 608 m
Pika më e lartë: 1.029 m
Pika më e ulët: 421 m
Ngjitja totale: 209 m
Prejardhja totale: 637 m