Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Gjenevë - Céligny
24,55 km / ↓ 306 m / 324 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Ne largohemi nga Gjeneva përgjatë bregut verior të liqenit, kështu që së pari duhet të kalojmë Rhone. Ne tashmë kemi bërë një kalim të tillë disa ditë më parë në Francë kur hymë në rajonin "Rhône-Alpes". Atje prapa nesh në jugperëndim, megjithatë, ajo po mbante tashmë më shumë ujë. Ne vizitojmë shkurtimisht rrethin e Gjenevës në bregun e djathtë të Rhonas përpara se të largohemi nga qyteti dhe gjithashtu kantonin e Gjenevës përgjatë liqenit. Ne do të takohemi dhe do të kalojmë një eksklavë të kantonit të Gjenevës pak para qytetit skenik të Céligny. Pra, pjesën më të madhe të kësaj rruge e kalojmë në kantonin Vaud (frëngjisht: Vaud). Përgjatë liqenit arrijmë në restorantin "La Perle du Lac" përmes parqeve. Nga këtu duhet të hidhni një vështrim lamtumirës në Gjenevë në pellgun e liqenit të poshtëm të "Lac Léman", shatërvani "Jet d'Eau" zakonisht është gjithashtu në veprim, një nga monumentet e Gjenevës. Bregu verior i liqenit të Gjenevës karakterizohet nga një klimë e butë, kështu që është një zonë rezidenciale e popullarizuar dhe gjithashtu një rajon i njohur i rritjes së verës. Vendet e para jashtë Gjenevës në veçanti janë zonat e njohura të banimit për "të bukur dhe të pasur" të botës, qofshin aktorë, atletë të lartë ose përfaqësues të tjerë të suksesshëm dhe të njohur të njerëzimit që kalojnë pleqërinë këtu, me një klimë të butë dhe taksa të moderuara. Pas këtyre fshatrave zakonisht ecim nëpër vreshta dhe zona të tjera bujqësore, me pamje nga liqeni në Alpet Savojane Franceze, thjesht një rritje kënaqësie, përveç pjesëve individuale pranë rrugëve hekurudhore dhe autostradës. Pak përpara Céligny në Château de Bossey, ne më pas ecim nëpër eksklavën e vogël të lartpërmendur të kantonit të Gjenevës, dhe pastaj shpejt arrijmë në skenë.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 24,55 km
Diferenca në lartësi: 84 m
Pika më e lartë: 457 m
Pika më e ulët: 373 m
Ngjitja totale: 324 m
Prejardhja totale: 306 m