Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Allaman - Lozanë
27,08 km / ↓ 207 m / 332 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Në Allaman ne fillojmë në mes të vreshtave dhe në këto ecim kryesisht në fillim të fazës. Ne hasim nëpër vende me emra të njohur për verërat e mira Vaudois, dhe ku nuk ka asnjë mënyrë tjetër të ecim përgjatë hekurudhës për një kohë - "shëtitja është kënaqësia e mullixhiut". Në pjesën e dytë të skenës ne shijojmë shëtitoren përgjatë liqenit të Gjenevës, të ndërprerë nga fshatrat, portet e anijeve, pallatet dhe fortesat dhe të shijojmë pamjen e Liqenit të Gjenevës me mjellmat dhe anijet e saj, dhe pas tij, Alpet e Savojës. Sidoqoftë, kur i afrohemi Lozanës, shëtitja relaksuese ka mbaruar, sepse Lozana është një qytet i gjallë universitar, ku mund të takosh shumë të rinj dhe shumë trafik. Skena jonë përfundon në qendër të Lozanës në katedralen Notre Dame.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 27,08 km
Diferenca në lartësi: 160 m
Pika më e lartë: 531 m
Pika më e ulët: 371 m
Ngjitja totale: 332 m
Prejardhja totale: 207 m