Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Moudon-Romont
14,81 km / ↓ 134 m / 395 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faza e sotme është relativisht e shkurtër dhe na çon nga lugina Broye në kantonin Vaud mbi një kodër për në luginën e Glâne, ku qyteti historik dhe piktoresk i Romont na pret në një kodër. Romont është tashmë në kantonin e Fribourg (frëngjisht: Fribourg). Në pikën kulmore të këtij tranzicioni në një direk transmetues, ju keni një pamje unike përsëri në luginën Broye, në jug drejt Romont dhe Alpeve, dhe në perëndim me një pamje të mirë të lartësive Jura. Romont ka një histori të gjatë dhe të larmishme pas tij, nga krijimi i një vendbanimi të parë në shekullin e 10-të, në kështjellën e parë dhe qytetin e fortifikuar, në një bazë të rëndësishme ushtarake në Plateau Qendrore në shekullin e 13-të. Gjatë këtij zhvillimi, pronarët ndryshuan disa herë, nga Dukes të Burgundy te Lordët e Billens dhe Savoy, etj dhe më në fund te Konfederata. Gjatë kësaj kohe, Romont u dëmtua vazhdimisht, rindërtuar dhe rinovuar - sot një dëshmi e bukur për të kaluarën.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 14,81 km
Diferenca në lartësi: 314 m
Pika më e lartë: 807 m
Pika më e ulët: 493 m
Ngjitja totale: 395 m
Prejardhja totale: 134 m