Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Lozanë - Moudon
28,27 km / ↓ 617 m / 608 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Marshimi nga katedralja Notre Dame në Lozanë është më i qetë dhe më i qetë se mbërritja. Ne ecim përpjetë në rrugët me pak trafik dhe shtigje shëtitjeje drejt këndvështrimit «Le Signal». Nga atje ne vazhdojmë përmes disa periferive të Lozanës në pikën kulmore të fazës së sotme në Chalet à Gobet (pak në veri të shtegut). Ne mund ta kënaqim veten me një mëngjes të dytë në Chalet à Gobet. Këtu lart ne jemi jo vetëm në pikën kulmore të fazës së sotme, por edhe në një pellg ujëmbledhës evropian midis Rhine dhe Rhône. Kështu që fati mund të godasë fort për miqtë e shiut, disa vijnë në Detin e Veriut, të tjerët në Mesdhe. Në zbritje kemi ardhur në Epalinges, ku mund të hamë përsëri. Pastaj kalojmë Bressonne dhe trajtojmë një ngjitje të pjerrët në një varg mali. Ne kalojmë kishën e bukur "La Cure", e cila u ndërtua në grykë nga murgjit në 1438. Ne arrijmë në kreshtën në Preveyres. Ne ecim në kreshtën drejt Vucherens dhe shijojmë pamjen jo vetëm të Fribourgian Moléson por edhe të Alpeve Vaud dhe, nëse pamja është e qartë, edhe e Alpeve Savoy. Në Bressonnaz vijmë te «La Broye», të cilën e ndjekim në skenën Moudon. Broye drejton reshjet nga kjo zonë përmes Aare dhe Rhine në Detin e Veriut. Nga këtu përmes Zvicrës Qendrore dhe Lindore deri në Arlberg në Austri, tani do të qëndrojmë në zonën e pellgut ujëmbledhës të Rinit. Në fazën Moudon, ia vlen të vizitoni bazilikën e ruajtur mirë.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 28,27 km
Diferenca në lartësi: 381 m
Pika më e lartë: 893 m
Pika më e ulët: 512 m
Ngjitja totale: 608 m
Prejardhja totale: 617 m