Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Interlaken - Brienz
22,38 km / ↓ 754 m / 756 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Midis Interlaken dhe Brienz ka një rrugë pelegrinazhi në brigjet veriore dhe jugore. Alternativa në bregun e jugut u zhvillua sepse shtegu në bregun verior ndonjëherë është i mbyllur në dimër, gjë që është më pak rasti në rrugën në bregun e jugut. Për këtë arsye ne kemi zgjedhur Rrugën e Jeruzalemit përgjatë bregut të jugut. Një arsye tjetër është se kjo rrugë e njohur për shëtitje gjithashtu kalon në "Giessbach Falls" mbresëlënëse. Nëse të dy rrugët janë të mbyllura, ka akoma anije. Në Interlaken kalojmë Aare, i cili rrjedh nga Liqeni Brienz në Liqenin Thun. Këtu jemi në mes të Alpeve Bernese, në të djathtë, për shembull, është treshja e mirënjohur e Alpeve Eiger, Mönch dhe Jungfrau. Kur të arrijmë në Liqenin Brienz, ne kthehemi në veri dhe pastaj ndjekim një shteg të vetmuar hiking përmes Bönigen dhe Iseltwald, kryesisht direkt përgjatë bregut të liqenit. Pak para ujëvarave të Giessbach, ne largohemi nga banka dhe ngjitemi pjerrët në ujëvarat dhe hotelin me të njëjtin emër, i cili mund të arrihet nga Brienz në një rrugë ushqyese. Nëpërmjet Engi kthehet poshtë në liqen dhe mbi grykën e re dhe më pas grykën origjinale të Aare në qytetin skenik të Brienz, i cili është i njohur për traditën e tij të gdhendjes në dru.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 22,38 km
Diferenca në lartësi: 183 m
Pika më e lartë: 744 m
Pika më e ulët: 561 m
Ngjitja totale: 756 m
Prejardhja totale: 754 m