Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Celigny - Allaman
26,69 km / ↓ 364 m / 335 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Ngjashëm me një ditë më parë, kjo fazë për Allaman është gjithashtu një rritje kënaqësie: përgjatë Liqenit të Gjenevës me Alpet e Savojës dhe panoramën e liqenit, të përziera me vreshta dhe fshatra të vegjël për prodhimin e verës. E meta e vetme që mund të kritikohet është se sot ne do të ndjekim linjën hekurudhore për disa kohë - kohë për të filozofuar në lidhje me shpejtësitë e ndryshme të udhëtimit. Kështjella të shumta në rrugën tonë dëshmojnë se kjo zonë tashmë njihte prosperitet.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 26,69 km
Diferenca në lartësi: 67 m
Pika më e lartë: 439 m
Pika më e ulët: 372 m
Ngjitja totale: 335 m
Prejardhja totale: 364 m