Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar të gjithë rrugën Zvicër
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

Zvicra

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga


Rruga përmes ZVICR është rreth 480 km. Shenjë: Shumë zona janë shënuar, përfundimi i përgjithshëm është duke u punuar, kështu që shumë pjesë në rrugën Jerusalemweg / Jerusalem në më shumë se 15 vende janë shënuar.

 

kontakt


Për pyetje dhe këshilla mbi mundësitë e akomodimit, në temën e pelegrinazheve në Jeruzalem ose në itinerarin, si dhe nëse dikush në Zvicër dëshiron të ndihmojë me rrugën e Jeruzalemit, ju lutemi kontaktoni Peter Elstner kthehet Peter tashmë ka ecur në të gjithë rrugën e Jeruzalemit nga Zvicra në Jeruzalem !! Këtu është lidhja për blogun e tij "Peter Elstner në këmbë nga Zvicra në Jeruzalem".

 

JERUSALEM WAY Skuadra Zvicër

Telefoni: +41782527095

Mail: peter.elstner@gmx.ch
Web: www.jerusalemweg.ch

 

Më poshtë janë të gjithë ata 19 faza përfshirë GPS nga Jerusalemweg ZVICR: