Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

 

 

Kosovë

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga përmes Kosova është rreth 230 km. GPS është i disponueshëm në dyqanin në internet, ka detaje të mëtejshme rreth GPS dhe mënyrës së përdorimit të aplikacionit.

 

Informacion i përgjithshëm për shënjimin: Shumë zona dhe seksione në mbi 15 vende përgjatë RRUGS JERUSALEMWEG / JERUSALEM janë shënuar në vitet e fundit. Përfundimi është duke u punuar.

 

Këtu mund të gjeni një video të punës së shënimit në Kosovë (verë 2023): HAP VIDEON

 

Më poshtë është një fazë e mostrës GPS nga KOSOVA.


Nga ditari i udhëtimit: Në Kosovë takojmë Nënë Terezën për herë të parë, të paktën në gjurmët e saj dhe zbulojmë vendin e mrekullueshëm të pelegrinazheve Mariane të Letnicës. Ne e kaluam KOSOVON në këmbë dhe arritëm në MAQEDONI më 06 gusht 2010 !!