Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar itinerarin Waldsassen (Volkenroda) - Passau
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)


Waldsassen (Volkenroda) - Passau: SHTEGA E MANASTIRIT

(VIA PORTA është partner i JERUSALEM WAY)


 GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

E gjithë rruga Volkenroda - Waldsassen - Passau është rreth 600 km. Manastiri Waldsassen është saktësisht në gjysmë të rrugës, nga atje në Passau është pothuajse 300 km. Qyteti i Waldsassen dhe manastiri i Waldsassen janë partnerë të Jerusalemweg. Për disa faza kemi dhënë edhe rekomandime për akomodim, akomodimin mund ta gjeni këtu Shoqata e Turizmit të Bavarisë Lindore

 

Më poshtë janë 30 fazat duke përfshirë GPS dhe drejtimet nga VOLKENRODA nëpërmjet WALDSASSEN në PASSAU. Këshillë: E gjithë itinerarja GPS, duke përfshirë POI-të, mund të hapet direkt këtu dhe të ruhet në telefonin celular: Mënyra e Jeruzalemit të manastireve