Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar të gjithë itinerarin SLOVAKIA
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

Sllovakia

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga përmes SLOVAKIA është 322 km e gjatë dhe e shënuar tashmë në të gjithë! GPS është gjithashtu gati dhe fazat janë në internet. Detajet dhe shkarkoni shih më poshtë. (Statusi: Korrik 2021)

 

Rruga madje çon në sitin e Trashëgimisë Botërore të UNESCO -s Banská iatiavnica në zemër të Sllovakisë! Ish -qyteti i minierave është një nga qytetet më të bukur dhe historikisht tërheqës në Sllovaki.


Kullotat e harlisura alpine dhe malet e lehta presin pelegrinët në rrugën e larmishme dhe disa metra lartësi duhet të bëhen ... Përveç Austrisë dhe Zvicrës, Sllovakia është vendi më malor në Evropë. Një rrugë e madhe dhe shumë e veçantë - Faleminderit ekipit SLOVAKIA!

 

Shikoni fotot nga rruga

 

Kontakt dhe informacion

 

Informacioni në lidhje me statusin aktual të itinerarit dhe GPS, fotot, raportet e udhëtimit / bloget e pelegrinëve në rrugën Jeruzalem mund të gjenden në Sllovake Faqja e Facebook.

 

A keni ndonjë pyetje në lidhje me rrugën në Sllovaki apo keni nevojë për ndihmë? Ju lutemi kontaktoni ekipin e Sllovakisë ose Martin Ic (përfaqësuesi JERUSALEM WAY Sllovakia).

 

JERUSALEM WAY Skuadra Sllovaki

Mail: SKjerusalemway@gmail.com

Web: www.jerusalemway.sk


 

Më poshtë janë të gjithë ata 14 faza përfshirë GPS nga Jerusalem Way SLOVAKIA: