Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Çekia

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga përmes Republikës Çeke është në zhvillim e sipër. Sapo të dhënat GPS të jenë gati, ato do të vendosen në internet këtu.

 

kontakt

 

Për informacion mbi statusin aktual të itinerarit, nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me rrugën për në Jeruzalem ose nëse dëshironi të ndihmoni në ekip nga Republika Çeke, ju lutemi kontaktoni Pete Hirsch (Përfaqësuesi Rruga e Jeruzalemit Republika Çeke).

 

JERUSALEM WAY Skuadra Republika Çeke

Facebook: Poutnik Petr

Mail: petr@jerusalemway.org

Web: www.jerusalemway.cz