Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar itineraret për në Budapest
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

HUNGARI: GPS / rruga për në BUDAPEST

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Itinerari është nga Austria (kufiri Halbturn) në Budapest rreth 258 km. Rruga nga Sllovakia (kufiri Esztergom) në Budapest rreth 63 km. Rrugët takohen në Budapest në një hotel të ri dhe të madh pelegrinësh dhe vazhdojnë prej andej. Rruga nga Budapesti në trekëndëshin kufitar Hungari / Kroaci / Serbi është gati 243 km.

 

Shenjë: Shumë zona janë shënuar, përfundimi i përgjithshëm është duke u punuar, kështu që shumë seksione në RRUGN E JERUSALEMIT në më shumë se 15 vende janë shënuar.

 

Akomodimi: Përveç këshillave në aplikacionin Mapy, këtu është një listë me këshilla për akomodimin nga kufiri austriak në Budapest: www.szentjakabut.hu/upload/files/road/hotel/5.xlsx

Rruga GPS nga Budapesti në kufirin Kroaci / Serbi është në dispozicion në uebshop. Ekzistojnë gjithashtu detaje të tjera mbi përdorimin e aplikacionit.

 

Rastësisht, në Budapest rruga GPS gjithashtu çon në "Kopshti filozofik"Pesë fetë botërore janë të përfaqësuara atje (shiko gjithashtu kjo grafike) Për pelegrinin ndërfetar një vend i rëndësishëm gjatë rrugës për në Jeruzalem, kryqëzimi i feve botërore!

 

Informacione të rëndësishme në lidhje me itinerarin në Hungari dhe lejen e pelegrinit si dhe udhëtimin e mëtejshëm drejt Kroacisë/Serbisë mund t'i gjeni këtu: Link i hapur

 

Këtu janë fazat GPS Austri - Budapest und Sllovakia - Budapest: