Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar të gjithë rrugën France
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

Francë

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga përmes FRANCA është rreth 1.100 km. Shënimi: Shumë zona janë shënuar, përfundimi është në progres, shumë seksione të të gjithë Rrugës së Jerusalemweg / Jerusalem tani janë shënuar në më shumë se 15 vende.

 

Kontakt dhe informacion

 

Për pyetje rreth JERUSALEM WAY ose itinerarit në Francë, ju lutemi kontaktoni Alex Lafon / Përfaqësuesin JERUSALEM WAY France. Alex është shumë i lumtur për të ndihmuar, flet frëngjisht dhe anglisht dhe është vetë një pelegrin. Ai eci gjatë gjithë rrugës nga Le Puy-en-Velay në Jerusalem nga 2021 deri në 2022! Shikoni disa postime dhe foto nga Alex këtu

 

Skuadra e JERUSALEM WAY në Francë

Mail: alexandre.lafon.al@gmail.com

Telefon dhe WhatsApp: +33789312235

 

  >>> SHKARKONI GPS DHE POI PËR TË GJITHË FRANCËN <<

 

Më poshtë janë të gjitha 46 fazat duke përfshirë GPS nga JERUSALEM WAY FRANCE: