Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të shfaqur rrugën GPS
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

Rruga e hyrjes Passau - Linz

(Donausteig është një partner i Jerusalemweg)


Itinerari Passau - Abbey Wilhering (Linz) është rreth 94 km. Shtegu është i bazuar në shtigje alkooli dhe pelegrinazhi të provuara dhe të testuara, të tilla si Donausteig, Martinusweg, Rruga e Ciklit të Danubit dhe gjithashtu në shtigje dhe shtigje lokale shëtitjeje.

 

 >>> SHKARKONI GPS DHE POI TË GJITHË RRUGËN PASSAU - LINZ <<

 

Më poshtë janë të gjitha detajet rreth 4 faza nga PASSAU në LINZ (Wilhering Abbey):