Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Mauthausen-Arbing
20,10 km / ↓ 43 m / 75 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Kisha e vulosjes së Jeruzalemit në Arbing Kisha e vulosjes së Jeruzalemit në Arbing

Sot ne shkojmë nga Mauthausen përmes Naarn në Arbing. Nga shëtitorja në Mauthausen shtegu na çon drejt veriut deri tek kisha, ku gjejmë vulën e një pelegrini në kishë (në zonën e hyrjes)! Pastaj zbresim në fshat përmes një shkalle tjetër kishe, ecim përgjatë shëtitores së bukur, pastaj kalojmë rrugën federale Danub nr. 3 dhe ndjekim përsëri bregun majtas / verior të Danubit përsëri si ditën e kaluar dhe kalojmë urën e Danubit mbi ne. Ne vazhdojmë të ndjekim rrugën e ciklit R1, të kalojmë Aistbrücke, pastaj të kthehemi djathtas për të arritur portin dhe kampingun e Au / Donau pak më vonë. Këtu kemi hotelieri dhe, nëse është e nevojshme, akomodim. Pas një pushimi, ne ndjekim rrugën e tërheqjes përgjatë Danubit për një kohë dhe pastaj degëzohemi në të majtë përmes një zone të pyllëzuar dhe vijmë në Brandl Lacke, një liqen shumë i vogël. Në fund të Lacke, ndiqni shtegun në të majtë, kaloni digën dhe më vonë arrini në zonën Naarn përmes Pfarrweg. Kah fundi i qytetit, ne degëzohemi në të djathtë, përmes fshatit Pratztrum dhe shtegut të biçikletës R975, ne arrijmë në kanalin përgjatë lumit Naarn në një rrugë me zhavorr. Downriver gjithashtu gjejmë gropa noti dhe zjarri / objekte kampe. Ne ndjekim Naarn, kalojmë një urë të vogël në bregun e majtë dhe tani e tutje ndjekim rrugën e asfaltuar në kryqëzimin në të majtë në një zonë të pyllëzuar. Më në fund arrijmë në Arbing përmes shtigjeve pyjore dhe fushore, "kisha e fortifikuar" imponuese që qëndron në një kodër mund të shihet nga larg.

 

Pak pasi kemi hyrë në Arbing arrijmë në rrugën federale të Danubit dhe e kalojmë atë (ki kujdes!). Në vijim shohim një stacion karburanti në të majtë, ka një supermarket të vogël me një kafene dhe një piceri. Shtegu më pas na çon në shkallët e kishës dhe deri në destinacionin e ditës, kisha kushtuar mbrojtësit të famullisë "Gjon Pagëzori".

 

Qyteti i vogël i ARBING është i një rëndësie të veçantë për Shtegun e Jeruzalemit, rruga ndërkombëtare e paqes dhe kulturës u themelua dhe filloi këtu në 2010 (24 qershor 2010).

 

Mundësia e akomodimit ekziston për pelegrinët në Jeruzalem në Hotel pelegrin nga Johannes Aschauer duke përfshirë vulën origjinale JERUSALEM WAY për lejen e pelegrinit! Akomodimi: Dhurim vullnetar dhe falas për anëtarët e Shoqatës Jerusalem Way. Kontakt: Me e-mail në kohën e duhur johannes@jerusalemway.org ose me telefon / WhatsApp në: +4369918031970

 

Shënim: Në kishë ekziston një tjetër vulë e bukur e Jeruzalemit me një pëllumb paqeje. Shikoni fotot më poshtë. Vula është në pjesën e pasme të kishës, ku mund të gjeni revista dhe informacione nga kisha. Nëse doni të shkoni pak më tej, do të gjeni një vend të lirë për të fjetur pelegrinët në fillim të fazës tjetër në afërsi të Baumgartenberg. Në shtëpinë e miqve Zickerhofer në një fermë! Kjo është vetëm 500 metra nga Jerusalemweg / 10 minuta më këmbë. Kontaktoni në telefon: +437269410 (www.zickerhofer.at)

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Në mënyrë Jeruzalemi pelegrini kalon me pulla Në mënyrë Jeruzalemi pelegrini kalon me pulla

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 20,10 km
Diferenca në lartësi: 41 m
Pika më e lartë: 274 m
Pika më e ulët: 233 m
Ngjitja totale: 75 m
Prejardhja totale: 43 m