Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Abbey Wilhering - Linz
12,10 km / ↓ 464 m / 461 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Pasi kaluam natën, shtegu na çon sot nga Abbey Wilhering në Linz, kryeqyteti provincial i Austrisë së Epërme. Na pret një tjetër skenë e shkurtër qëllimisht, na duhet kjo kohë për Linzin dhe në të njëjtën kohë duhet të përballojmë edhe disa ngjitje të shkurtra.

 

Pas manastirit kalojmë rrugën federale, ngjitemi përpjetë në pyll dhe pak më pas kthehemi majtas te shtëpitë, duke ndjekur shenjat e Jeruzalemit në pyll. Jo shumë larg Danubit, vazhdoni ecjen në Prinzensteig. Një shteg i gjatë pyjor që na çon drejt Linzit, Freinberg. Tabelat e sinjalizimit na drejtojnë të sigurtë nëpër pyll. Kemi ardhur në kullën e 13-të - një pamje e mrekullueshme dhe e mirë e kryeqytetit të shtetit - qyteti i paqes dhe kryeqyteti kulturor Linz. Më pas arrijmë në Luginën e bukur Magjike, kalojmë Freinberg dhe nëpërmjet Mariahilfgasse dhe Römerstraße arrijmë në Kisha e Martinit, një nga kishat më të vjetra në Austri (nga shekulli i 8-të)!

Menjëherë më pas arrijmë në Kalanë e Linzit, nga ku ka një pamje të bukur të Danubit dhe Pöstlingberg, pikë referimi e Linzit! Përmes qytetit të vjetër më pas arrijmë në sheshin kryesor me Kolonën e Trinitetit (një kolonë murtaje) dhe në fund Mariendom, destinacioni ynë. Maria Mbretëresha e Paqes në rrugën për në Jerusalem, ku kjo katedrale është edhe kisha më e madhe në Austri (kapaciteti për rreth 20.000 njerëz)!

 

Ia vlen të planifikoni një ditë pushimi për të vizituar qytetin me pamjet e tij të shumta dhe për të përfituar nga diapazoni i gjerë i ofertave për qëndrime brenda natës. Siç është përmendur tashmë, Linz ishte Kryeqyteti Evropian i Kulturës dhe ka qenë gjithashtu një Qytet i Paqes që nga viti 1986! Lidhje me pamjet (Uebfaqja është në dispozicion në disa gjuhë)

 

SHKARKONI GPS STAGE NE TELEFONIN MOBILE

 

Këshillë: Këtu është e gjithë rruga GPS për në Austri

 

>>> SHKARKONI GPS DHE POI PËR TË GJITHË AUSTRINË <<

 


Akomodimi pelegrin

 

- 4020 Linz, Friedesnplatz 1, Eliashaus / fjetja dhe mëngjesi i Motrave të Marisë së Karmelit, Rezervimi nga E-Mail ose telefononi +43 732 775654, lista e çmimeve: Link i hapur

 

aluzion: Në faqen e internetit "Qëndrime të lira gjatë natës“Mund të gjeni akomodime të tjera të lira!


Bilder

Mariendom Linz Mariendom Linz

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 12,10 km
Diferenca në lartësi: 128 m
Pika më e lartë: 396 m
Pika më e ulët: 268 m
Ngjitja totale: 461 m
Prejardhja totale: 464 m