Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar të gjitha rrugët në Austri
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

Austri

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga


Rruga përmes Austria është rreth 850 km dhe për këtë arsye është disi më e gjatë se Camino de Santiago në Spanjë, për shembull. Shënimi: Rruga përmes Austrisë shënohet pothuajse vazhdimisht, po punohet për përfundimin e përgjithshëm, kështu që shumë pjesë në Rrugën e Jeruzalemit në më shumë se 15 vende tani janë shënuar.

 

Shënim: 4 fazat nga rruga e furnizuesit Passau në Linz janë në Nënmenyja për të gjetur.

 

Më poshtë janë të gjithë ata 35 faza përfshirë GPS nga Jerusalemweg përmes Austrisë (Vorarlberg në Burgenland):