Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

 

Turqi

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!
Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga përmes Turqia është rreth 2.200 km! Ashtu eshte rruga më e gjatë nga të gjitha vendet në Rrugën e Jeruzalemit!

 

GPS është i disponueshëm në dyqanin në internet, ka detaje të mëtejshme në lidhje me GPS dhe mënyrën e përdorimit të aplikacionit. Itinerari të çon nga kufiri grek në të gjithë Turqinë për në Antakya, Antiokinë antike në Orontes! Ky qytet i vjetër dhe shumë i veçantë është pak para se Siria të jetë fundi i RRUGS SER JERUSALEMIT në Turqi.

 

Hyrja në Siri aktualisht nuk është e mundur, kufijtë janë ende të mbyllur. Fatkeqësisht, Siria duhet të lihet jashtë! Prandaj ne rekomandojmë që të fluturoni nga Antakya me aeroplan për në Aman në Jordan dhe më pas të merrni një autobus në veri për në Ar-Ramtha. Ky qytet është pika fillestare e RRUGS SER JERUSALEMIT në Jordan. Për më shumë informacion shih Jordanien.

 

Kontakt dhe informacion

 

A keni pyetje specifike në lidhje me udhëtimin në Turqi apo keni nevojë për ndihmë ku? Ju lutemi kontaktoni Murat Kulansi nga Team Turkey (përfaqësuesi JERUSALEM WAY Turkey). Ai flet Turqisht, Anglisht dhe Gjermanisht! Murat ndihmon në mënyrën më të mirë të mundshme dhe ai gjithashtu ka agjencinë e tij të udhëtimit. Shoqëria e tij Turne Aura specializuar në ecje dhe pelegrinazh në të gjithë Turqinë!

 

JERUSALEM WAY Team Turkey

Mail: kulansi@aura-tour.com

Web: www.jerusalemway.org/tr

Telefoni dhe WhatsApp: +90 533 330 77 31

 

Më poshtë është një fazë e mostrës GPS nga TURQIA.