Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Ieeliezovce - Bína
19,60 km / ↓ 56 m / 51 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Shënim: Një përshkrim i shkurtër i itinerarit dhe këshillat për akomodim janë ende duke u përpunuar. Argëtohuni me itinerarin dhe përshëndetjet e ngrohta nga Sllovakia!

 

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 19,60 km
Diferenca në lartësi: 23 m
Pika më e lartë: 140 m
Pika më e ulët: 117 m
Ngjitja totale: 51 m
Prejardhja totale: 56 m