Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Witov - SLOVAKIA - Zuberec
20,10 km / ↓ 601 m / 525 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faleminderit përsëri për miqtë e ekipit JERUSALEM WAY në Poloni. Një rrugë e mrekullueshme me më shumë se 1000 km nga Deti Baltik në kufirin Sllovak. Shkëlqyeshëm!

Tani ne mezi presim rrugën për në Sllovaki! Kjo është shumë interesante dhe na çon në zemër të Sllovakisë. Vlen të shihet dhe gjithashtu të kërkohet (disa metra lartësi janë përpara nesh në rrugën për në Jeruzalem ...).

Shumë gëzim dhe bekim i Zotit për të gjithë pelegrinët!

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


 

Shënim: Një përshkrim i shkurtër i rrugës dhe këshilla për akomodimin janë ende në zhvillim. Pershendetje te ngrohta nga Sllovakia!


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 20,10 km
Diferenca në lartësi: 369 m
Pika më e lartë: 1126 m
Pika më e ulët: 757 m
Ngjitja totale: 525 m
Prejardhja totale: 601 m