Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar të gjithë itinerarin SLOVAKIA
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)

 

Sllovakia

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga përmes SLOVAKIA është 322 km dhe është shënuar tashmë në të gjithë! GPS është gjithashtu i gatshëm dhe i disponueshëm sipas kërkesës. Fazat do të vendosen në internet këtu në 2021. Në fund të faqes është një draft i fazave.

 

kontakt

 

Informacion në lidhje me statusin aktual të itinerarit dhe GPS, foto, raporte udhëtimi / blog nga pelegrinët në rrugën Jeruzalem, shih Faqja Sllovake në Facebook

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me rrugën për në Jeruzalem ose nëse dëshironi të ndihmoni në ekipin nga Polonia, ju lutemi kontaktoni Martin Ic (Përfaqësuesi Rruga Jeruzalemit Sllovaki).

 

JERUSALEM WAY Skuadra Sllovaki

Mail: SKjerusalemway@gmail.com

Web: www.jerusalemway.sk


 

NGA KERETU FAQJA ISSHT ST akoma nën ndërtim
FAQJA ISSHT NNDN ND CONRTIMIN

Shënim i brendshëm për ekipin e Sllovakisë: Ju lutemi shkruani këtu të gjithë informacionin e përgjithshëm që është i rëndësishëm për Sllovakinë. Për shembull, informacione mbi Shtegun e Jeruzalemit në Sllovaki, si lindi, anëtarët e ekipit, leja e pelegrinit, informacione të tjera, etj. Nëse është e nevojshme, ne mund të krijojmë nën-faqe / nën-menu këtu në çdo kohë. Atëherë do të kishte më shumë hapësirë ​​për sugjerime dhe informacione. Detajet e shtegut dhe itinerarit futen më pas për fazën përkatëse.


Faza e mëposhtme e mostrës, përfshirë GPS nga rruga SLOVAKIA / faqe është në ndërtim e sipër: