Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

 

 

Serbia

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Shënim: Për pelegrinët që kanë nevojë për një test Corona PCR për të hyrë në Serbi Shikoni këtu: Hapni informacionin për testin PCR

 

Rruga përmes Serbia është rreth 480 km. GPS është i disponueshëm në dyqanin në internet, ka detaje të mëtejshme rreth GPS dhe mënyrës së përdorimit të aplikacionit.

 

Informacion i përgjithshëm për shënjimin: Shumë zona dhe seksione në mbi 15 vende përgjatë RRUG JS SER JERUSALEM janë shënuar në vitet e fundit. Përfundimi është duke u punuar.

 

Informacione të përgjithshme për shënjimin: Në vitet e fundit, shumë seksione janë shënuar tashmë, tashmë ka shënime në të 15 vendet, nga Spanja në Jeruzalem. Përfundimi është duke u punuar.

 

Më poshtë është një shembull i fazës GPS nga SERBIA.


Nga ditari i udhëtimit: Në Serbi ne ecim më në jug nga Beogradi, duke ndjekur lumin Ibër përmes grykave të egra dhe romantike dhe luginave piktoreske, ne ndjekim rrugën e manastirit serb, në gjurmët e së cilës manastire të shumta mund të gjenden si perlat në një tel.

 

Ne u larguam nga Serbia të Premten më 30 Korrik 2010 dhe arritëm në KOSOV.