Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Trego itinerarin GPS për POLANDIN: klikoni këtu

Itinerari RED është i vlefshëm dhe drafti është BLUE (rruga në zhvillim)

 

Poloni

Rruga përmes POLONIA është rreth 1180 km. Një rrugë e shkëlqyer i pret pelegrinët në gati 1200 km nga Deti Baltik deri në kufirin Sllovak. Shkëlqyeshëm! Pas Turqisë (rruga rreth 2100 km) Polonia ka rrugën e dytë më të gjatë nga të gjitha vendet në Rrugën JERUSALEM.

 

Shënimi: Rruga në thelb tashmë është shënuar vazhdimisht! Dhe ka shumë akomodime / hostele përgjatë rrugës. (Statusi: Korrik 2021)

 

Faleminderit përsëri miqve të ekipit JERUSALEM WAY në Poloni për punën e madhe!

 

Rruga duke përfshirë GPS mund të shkarkohet më poshtë:

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ

 


 

Informacion dhe kontakt

 

Për informacion mbi rrugën dhe GPS, fotografi, raporte udhëtimi dhe blogje të pelegrinëve, shihni faqen e pelegrinëve polakë në Facebook Wytyczamy szlak do Jerozolimy

 

Nëse keni pyetje specifike në lidhje me rrugën për në Jeruzalem ose nëse dëshironi të ndihmoni në ekipin nga Polonia, ju lutemi kontaktoni Slawomir Moleda (përfaqësues JERUSALEM WAY Poloni).

 

JERUSALEM WAY Skuadra Poloni
Mail: slavek@jerusalemway.org

Web: www.jerusalemway.org/pl


Shënim: GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem! Për detaje, shihni menunë Rruga