Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Inzell - Aschach në Danub
24,50 km / ↓ 577 m / 566 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faza 3: Inzell - Aschach an der Donau

 

Udhëzimet do të pasojnë.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Vende përgjatë rrugës

Engelhartszell - Niederranna - Haichenbach - Inzell


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 24,50 km
Diferenca në lartësi: 273 m
Pika më e lartë: 530 m
Pika më e ulët: 257 m
Ngjitja totale: 566 m
Prejardhja totale: 577 m