Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Engelhartszell-Inzell
20,00 km / ↓ 346 m / 336 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faza 2: Engelhartszell - Inzell

 

Udhëzimet do të pasojnë. Shënim: Ekziston një vulë pelegrinë shumë e veçantë me një pëllumb paqeje në Inzell! Shihni foton. Dhe dhomat dhe ushqimi janë gjithashtu të shkëlqyera në shtëpinë e mysafirëve! www.gasthof-reisinger.at

 

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Vende përgjatë rrugës

Engelhartszell - Niederranna - Haichenbach - Inzell


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 20,00 km
Diferenca në lartësi: 224 m
Pika më e lartë: 485 m
Pika më e ulët: 261 m
Ngjitja totale: 336 m
Prejardhja totale: 346 m