Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Aschach an der Donau - Abbey Wilhering
18,67 km / ↓ 244 m / 249 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Profili i lartësisë


Beschreibung

Faza 4: Aschach an der Donau - Abbey Wilhering

 

Kjo fazë është qëllimisht pak më e shkurtër, kështu që ne mund të mbërrijmë në Abbey Wilhering pasdite. Kjo na jep kohë për vizita, lutje, meditim, larje rrobash, etj. 

 

Itinerari është në thelb i sheshtë sot dhe gjithmonë pranë Danubit derisa më në fund të arrijmë në Ottensheim. Në Ottensheim kalojmë Danubin me një traget, pastaj ndjekim shenjat në të majtë në anën tjetër të Danubit dhe pak më vonë shohim Abacinë Cistercian të Wilhering. Lidhje Abbey Wilhering

 

Informacion i rendesishem: Në Abacinë Wilhering, rruga kryesore e Rrugës së Jeruzalemit arrin për herë të parë në Danub! Kështu që këtu është një qendër e rëndësishme! Rruga jonë e furnizimit që vjen nga Gjermania bashkohet me rrugën Jeruzalemit që vjen nga Spanja pikërisht në Abbey Wilhering dhe lidhet me një rrugë të përbashkët. Lidhni hartën GPS Austri

 

Danubi do të na shoqërojë për në Beograd, herë shumë afër dhe herë nga një distancë. Lumi më i gjatë në Evropë do të jetë "udhëzimi" ynë për pelegrinazhin në Jeruzalem për shumë javë që do të vijnë. Distanca nga këtu në Jeruzalem është rreth 5000 km...

 

Kjo distancë është pothuajse e paimagjinueshme, prandaj preferojmë të shikojmë sot dhe të shkojmë te porta e manastirit. Në portë mund të kërkojmë një vend në Dhoma e pelegrinit pyesni dhe ka edhe një Vula e pelegrinit! Siç u përmend në fillim, sot kemi pak kohë për të vizituar kompleksin e manastirit, ia vlen shumë!

 

Nga rruga, nesër ne kemi qëllimisht një fazë të shkurtër përsëri, kjo na jep kohë për kryeqytetin e shtetit Linz! Do të na duhet koha nesër, sepse Linz është Kryeqyteti Evropian i Kulturës dhe ka qenë që nga viti 1986 Qyteti i Paqes! Prandaj ka shumë atraksione, duhet të konsiderohet një ditë shtesë pushimi.

 

SHKARKO RRUG GPSN GPS N MO L MOVIZEN TUAJ


Vende përgjatë rrugës

Aschach an der Donau - Feldkirchen / Badeseen - Ottensheim - Abbey Wilhering


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 18,67 km
Diferenca në lartësi: 32 m
Pika më e lartë: 278 m
Pika më e ulët: 246 m
Ngjitja totale: 249 m
Prejardhja totale: 244 m