Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Udhëzues i shpejtë Aplikacioni GPS "MAPY.CZ"

Instalimi:

 

1) Instaloni MAPY APP në smartphone:

-ANDROID: play.google.com/store/apps/details

-ILEFONI: apps.apple.com/at/app/mapy-cz/id411411020

 

2) Hapni APP-në dhe klikoni në REGJISTRIMIN (HYRJEN IN). Pastaj mund të zgjidhni një nga gjuhët e menusë: anglisht, gjermanisht, çekisht ose sllovakisht (gjuha mund të ndryshohet përsëri më vonë). 

Tani futni adresën tuaj të postës elektronike, një fjalëkalim dhe të dhënat e kërkuara. Shihni foton më poshtë.

 

3) Pasi të jeni regjistruar automatikisht do të merrni një email. Në email, klikoni në butonin e madh të kuq të etiketuar "Potvrdit" (konfirmoni). Butoni duket kështu:


Potvrdit

 

4) Regjistrimi tani ka përfunduar. Hapni aplikacionin në telefonin tuaj celular dhe hyni me adresën tuaj të postës elektronike dhe fjalëkalimin.

 

5) Klikoni në butonin e menusë (poshtë majtas) dhe zgjidhni Maps Offline për të ruajtur vendin (et) që dëshironi. Kjo do të thotë që ju mund të lundroni pa internet më vonë. Shënim: Nëse jeni i lidhur me internetin, mund të zgjidhni edhe një hartë satelitore në meny.

 

4) Nëse tani hapni një fazë GPS në faqen tonë të internetit (BUTONI BLU në fund të secilës fazë), rruga tani shfaqet në MAPY dhe mund ta ruani fazën në aplikacion nëse dëshironi. Fazat ruhen në menunë "Vendet dhe rrugët".

 

5) Ju mund të ndiqni itinerarin duke klikuar në ikonën GPS. 

 

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Shumë gëzim dhe bekime për pelegrinazhin tuaj në Jeruzalem!

 

JERUSALEM WAY Ekipi i Paqes

www.jerusalemway.org