Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Kavala (faza e kampionit)
19,87 km / ↓ 92 m / 124 m
Përkthe në gjuhë të tjera Trego hartën në modalitetin e ekranit të plotë

Beschreibung

Zona Jerusalemweg Kavala (faza e mostrës)


Bilder

Të dhëna dhe fakte

Distanca: 19,87 km
Diferenca në lartësi: 39 m
Pika më e lartë: 275 m
Pika më e ulët: 236 m
Ngjitja totale: 124 m
Prejardhja totale: 92 m