Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Udhëzues i shpejtë Aplikacioni GPS "MAPY.CZ"

Instalimi:

 

1) Instaloni aplikacionin MAPY në smartphone:

 

- ANDROID: Link i hapur

- IPHONE: Link i hapur

 

Shënim për përdoruesit që kanë porositur GPS: Nëse keni porositur akses GPS në dyqanin e internetit, do të merrni të dhënat tuaja të aksesit (përdoruesin dhe fjalëkalimin) nga ne përmes WhatsApp. Me aksesin tuaj personal, ju merrni akses të plotë në itinerarin GPS dhe të gjitha POI të vendeve të porositura gjithashtu të gjitha përditësimet për një vit nga data e blerjes.

 

Hapni aplikacionin në telefonin tuaj celular dhe identifikohuni me adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin. Vendet ruhen në menynë "Hartat e mia". Hapni një shtet dhe zgjidhni një skedar GPS. Rruga tani shfaqet në hartë. Përveç kësaj, do të gjeni gjithashtu POI dhe informacione rreth akomodimit, të cilat ne po i zgjerojmë dhe përditësojmë vazhdimisht. Tani mund të vazhdoni në pikën 9).


2) Hapni aplikacionin dhe klikoni mbi REGJISTRIM (HYRJE). Më pas mund të zgjidhni një nga gjuhët e menysë: anglisht, gjermanisht, çekisht ose sllovak (gjuha mund të ndryshohet sërish më vonë).

 

3) Tani vendosni një adresë e-mail, vendosni një fjalëkalim dhe më pas plotësoni të dhënat shtesë të kërkuara. Shihni foton më poshtë.

 

4) Pasi të jeni regjistruar, do të merrni automatikisht një email. Në email, klikoni BUTONIN e madh KUQ që thotë "Potvrdit" (Konfirmo). Butoni duket si ky:


Potvrdit

 

5) Regjistrimi tani ka përfunduar.

 

6) Hapni aplikacionin në telefonin tuaj dhe identifikohuni me adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin.

 

7) Klikoni në butonin e menusë (poshtë majtas) dhe zgjidhni Maps Offline për të ruajtur vendin (et) që dëshironi. Kjo do të thotë që ju mund të lundroni pa internet më vonë. Shënim: Nëse jeni i lidhur me internetin, mund të zgjidhni edhe një hartë satelitore në meny.

 

8) Për të hapur dhe ruajtur një fazë GPS, klikoni në faqen e internetit në fund të çdo faze BUTONI BLU (SHKARKONI RRUGËN GPS NË TELEFONIN MOBILE). Itinerari tani shfaqet në MAPY dhe mund ta ruani këtë fazë në aplikacion. Fazat ruhen në aplikacion në menynë "Vendet dhe rrugët". Këshillë: Mund të krijoni gjithashtu nëndesje për vende të ndryshme në aplikacion.

 

9) Duke klikuar në ikonën GPS mund të ndiqni rrugën.

 

Shënim: Për fazat nga Spanja në Budapest, ne kemi shtuar disa informacione për secilën fazë në faqen e internetit. Tekst me një përshkrim të shkurtër të itinerarit, informacione rreth itinerarit dhe disa rekomandime për akomodimin / bujtina / pullat e pelegrinëve ... Prandaj ju lutemi lexoni tekstin për secilën prej tyre fazë.

 

Fazat e tjera nga Budapesti në Jerusalem mund të gjenden në tonë Webshop.

 

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni. Shumë gëzim dhe bekime për pelegrinazhin tuaj në Jeruzalem!

 

JERUSALEM WAY Ekipi i Paqes

www.jerusalemway.org

Shembull i një regjistrimi