Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar itinerarin Waldsassen (Volkenroda) - Passau
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)


Waldsassen (Volkenroda) - Passau: RUGA E JERUSALEMIT E MANASTIREVE

(VIA PORTA është partner i JERUSALEM WAY)


 GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

Rruga ushqyese: Rruga e Jeruzalemit e manastireve


Dieser Zubringerweg nimmt die Spuren des Zeitalters der konfessionellen und politischen Glaubensgrenzen und der Versöhnung auf: Er beginnt am südlichen Endpunkt des „Gründen Bandes“, dem ehemaligen Grenz- und Todesstreifen der deutschen Teilung. Von dort führt er vorbei an bedeutenden Barockkirchen wie die Kappl und das Kloster Waldsassen – vorbei an der JERUSALEMWEG-Friedenstaube – und trifft dann in Passau auf die anderen beiden Zubringer-Routen (Rruga e Mbretërve / Rruga e Apostujve).

 

E gjithë rruga Volkenroda - Waldsassen - Passau është rreth 600 km. Manastiri Waldsassen është saktësisht në gjysmë të rrugës, nga atje në Passau është pothuajse 300 km. Qyteti i Waldsassen dhe manastiri i Waldsassen janë partnerë të Jerusalemweg. Shihni gjithashtu udhëzimet dhe akomodimin në faqen tonë të partnerit VIA PORTA

 

Ju gjithashtu mund të gjeni strehim në Shoqata e Turizmit të Bavarisë Lindore

 

Më poshtë janë 30 fazat duke përfshirë GPS dhe drejtimet nga Volkenroda nëpërmjet Waldsasen në Passau.

 

E gjithë rruga GPS duke përfshirë POI mund të hapet këtu dhe të ruhet në celular:

 

  >>> SHKARKONI RRUGËN VOLKENRODA NË PASSAU <<