Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Klikoni në hartë për të treguar itinerarin Volkenroda - Passau
(Karta kërkon disa sekonda për t'u ngarkuar)


Volkenroda / Waldsassen - Passau: Rruga e Manastireve

GPS është në dispozicion për të gjitha vendet nga Spanja në Jeruzalem!

Për detaje, shihni menunë Rruga

 

E gjithë rruga Volkenroda - Waldsassen - Passau është rreth 600 km. Manastiri Waldsassen është saktësisht në gjysmë të rrugës, nga atje në Passau është gati 300 km.

 

Nën të gjitha 30 faza përfshirë GPS nga Jerusalemweg VOLKENRODA në PASSAU: