Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Këln - Passau: Rruga e Mbretërve

 

 

Itinerari Këln - Passau është rreth 1020 kmMe E gjithë rruga GPS është tashmë e disponueshme online këtu! Vijojnë tekstet, fotografitë, udhëzimet. Vendi është ende në ndërtim. (Që nga gushti 2021)


Vende përgjatë rrugës

 

 

Këln - Bon - Kobelnz - Mainz - Heilbronn - Shtutgart - Esslingen am Neckar - Nördlingen - Donauwörth - Ingolstadt - Regensburg - Passau