Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

FTESA në tryezën e pelegrinëve

 

 

Tabela e rregullt e pelegrinëve në Vjenë

Zhvillohet Stammtisch direkt në Jerusalemweg në Vjenë!

 

VENDI: Mariahilferbräu, Mariahilferstrasse 152, 1150 Vjenë

KOHA E DATS: E Premte 04.09.2020 nga ora 19.00 e pasdites

 

Vendndodhja kryesore dhe kuzhina e stilit shtëpiak me ushqim të përulur! Kur moti është i mirë, ne jemi në kopshtin e mysafirëve dhe ka një statujë të Marisë në restorant që të përputhet me Friedensweg! www.mariahilferbrau.com

 

 

 

TABELA PILGRIME NS ANSFELDEN

VENDI: Gasthof Hotel Stockinger, Ritzlhofstrasse 63, 4052 Ansfelden

KOHA E DATS: E Premte 14.08.2020 nga ora 19.00 e pasdites 

 

E vendosur në qendër në Austrinë e Epërme dhe afër autostradës. Hotel Stockinger ka gatim në stilin shtëpiak dhe ka hapësirë ​​të mjaftueshme për të mbajtur distancën tuaj. Kur koha është e mirë, ne jemi në kopshtin e madh të mysafirëve. www.stocki.at

 


Ju lutemi na informoni për pjesëmarrjen tuaj në
 info@jerusalemway.org


 N SNSHKRONI për BULETININ (kliko) 

 

  Informacioni i kontaktit

  M .NYRA E JERUSALEMIT
  Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
  info@jerusalemway.org 

  4341 Arbing / Austri
  Tel +43/699/18 03 1970