Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Dhuroni - Na ndihmoni

Rruga e Jeruzalemit udhëheq si një rrugë ndërkombëtare e paqes
nga Spanja përmes Evropës dhe Azisë në Jeruzalem:
NGA FUNDI, MBI ZEMR OFN E EVROPS, P TOR FILLIMIN!

Rruga e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një rrugë unike të paqes.

JERUSALEMWEG qëndron për njohje dhe tolerancë të ndërsjellë.

Ajo që ndan fetë dhe popujt
ne mund të lidhim njerëzit e dashuruar!

"Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton - ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!"

KA VETEM NJE FE - FEJA E DASHURISE!

JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes

... si një organizatë jofitimprurëse i ka vendosur vetes qëllimin e krijimit të Rrugës së Jeruzalemit si një projekt ndërkombëtar për paqen. Itinerari çon përmes mbi 15 vendeve, duke lidhur kontinentet e Evropës dhe Azisë me Tokën e Shenjtë. Kjo krijon rrugën më të gjatë të kulturës dhe paqes që lidh fetë dhe popujt.

Ju lutemi na ndihmoni me dhurimin tuaj dhe krijoni pjesën tuaj personale të mozaikut për Rrugën e Jeruzalemit, një projekt unik për paqen!

Me dhurimin tuaj ju mundësoni krijimin e Rrugës së Jeruzalemit!

FALEMINDERIT SHUMË!
JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes

Ju lutemi ndihmoni projektin tonë - faleminderit shumë!

 

Për të dhuruar, thjesht klikoni në butonin e verdhë më sipër. Ju gjithashtu mund të bëni një dhurim përmes transfertës bankare. Detajet tona bankare janë:

MERNYRA E JERUSALEM - Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
IBAN: AT28 3500 0000 0002 8811
BIC: RVSAAT2S

formulari i dhurimit

Felder