Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Buletini 2021

 
 

Shënim: Një gjuhë tjetër mund të zgjidhet lart majtas!

Së bashku në pelegrinazhin më të gjatë në botë, dhe rrugën ndërkombëtare të paqes dhe kulturës!

Ndryshimet janë të mundshme për shkak të kurorës. Por ne shohim përpara dhe kemi besim! Nëse ende duhet të anulojmë diçka, për mendimin tonë është shumë më mirë sesa të mos planifikojmë asgjë. Me këtë në mendje, mezi presim t'ju shohim!

Ne bëjmë një pelegrinazh në Jeruzalem dhe në të njëjtën kohë japim një kontribut në turizëm dhe në industrinë e mikpritjes. Pelegrinazhi nuk është vetëm i modës, por është edhe një kompensim i qëndrueshëm! Ne kemi planifikuar pelegrinazhet e mëposhtme në këmbë dhe me minibus. Ju lutemi regjistrohuni sa më shpejt të jetë e mundur, jo më shumë se 10-15 pjesëmarrës!


Lugina e Danubit - PASSAU TO LINZ

Fri 21 deri më Diell. 23 maj 2021 / Rrëshaja (3 ditë)

 ZVICR DHE VORARLBERG
  Fri 18 deri më 26 Qershor 2021 (9 ditë)

 AUSTRIA N TO GREQI
  Shtatë 28 deri të Enjten 09 Shtator 2021 (13 ditë)


M WNYRAT E JERUSALEMIT N IN GJERMANI

Në Gjermani, të gjitha gjeodatat (GPS) për tre rrugët kryesore janë vendosur tani! Rrugët nga Këln dhe Fulda bashkohen në Donauwörth, atje shtigjet çojnë mbi Friedensbrücke dhe drejtojnë së bashku në afërsi të Danubit përmes Regensburgut deri në Passau. Në Passau, shtohet shtegu nga Volkenroda / Waldsassen, tani të tre shtigjet vazhdojnë të unifikuara derisa të bashkohen në rrugën kryesore që vjen nga Spanja në Austri.


Për detaje dhe GPS shih www.jerusalemweg.de


Pozicionimi i pluhurit të paqes
HAPJA E RRUGS SER JERUSALEMIT GJERMANI

Për shkak të Corona, disa hapje fikse të Jeruzalemit në Gjermani dhe Austri duhej të anuloheshin dhe të shtyheshin në vitin 2020.

Këtu është ftesa e ngrohtë për HAPJEN E M WNYRS dhe për PENGIMIMIN e zakonshëm në Qyteti i Donauwörth (Gjermani)!


Hapja, adhurimi dhe pelegrinazhi së bashku
gjetje E Premte, 17 Shtator 2021 nga ora 08.00 e mëngjesit. në vend të. Instalimi solemn i pëllumbit të paqes me një ceremoni në Donauspitz në Sht. 18 Shtator 2021 | 17.30 pasditeProgram i gjerë tashmë nga Të enjten në mbrëmje deri të dielën në mesditë është planifikuar me tryezë të rregullt të pelegrinëve, ligjërata për rrugët e pelegrinazheve, etj.

Detajet & programi si dhe regjistrimi
me postë në turistike- info@donauwoerth.de


Pamje paraprake 2022: Hapja e Jerusalemweg me një pelegrinazh të përbashkët dhe instalimi i pëllumbit të paqes në MONASTERI / QYTETI I WALDSASSEN është shtyrë. Data e re është 25 qershor 2022 gjatë javës evropiane! Detajet paraprakisht në Abbey Waldsassen si dhe në gazetën tjetër.


RRUGA DHE GPS

Pas disa vitesh zhvillimi intensiv të rrugës, Rruga e plotë e Jeruzalemit (përveç Sirisë) për rreth 2020 kilometra ka përfunduar në vitin 8.000.


Falë reagimeve të shkëlqyera nga pelegrinë të ndryshëm - të cilët ishin edhe në Rrugën e Jeruzalemit pavarësisht nga Corona - ne ishim në gjendje, ndër të tjera, në Turqi dhe ne Jordanien saktësoni rrugën.


Shihni raporte dhe fotografi të ndryshme nga pelegrinët në
Facebook si edhe blogs në faqen tonë të internetit. Faleminderit shumë!


Vetëm së bashku mund të krijojmë rrugën më të gjatë të pelegrinazhit dhe paqes në botë. Informacion në lidhje me itinerarin dhe GPS 


Rruga e Jeruzalemit në Poloni dhe Slloveni

Falë angazhimit të madh të miqve tanë pelegrinë në Poloni, Sllovaki dhe Hungari, tani ka një rrugë të vazhdueshme nga Deti Baltik (Gdansk dhe Leba) për në Jeruzalem!

Kjo rrugë bashkohet me rrugën kryesore që vjen nga Spanja në Budapest. Përveç kësaj, një shoqatë JERUSALEM WAY u themelua në Sllovaki dhe rruga nëpër të gjithë vendin tashmë është shënuar!

FALEMINDERIT SHUM M për të gjithë miqtë tanë në Poloni, Sllovakia dhe ne Hungari!


VIA ROMEA GJERMANIKA

VIA ROMEA GJERMANIKA i përbërë nga tre partnerë VIA ROMEA Gjermani, VIA ROMEA Itali dhe JERUSALEM WAY Austria u certifikua si një rrugë kulturore e Këshillit të Evropës në 2020 !! Urime të gjithëve për angazhimin e tyre të madh!


 TABELA PILGRIMS TRIBALE

Data do të caktohet vetëm (nëse jeni të interesuar të merrni pjesë, ju lutemi na shkruani paraprakisht për ta bërë më të lehtë planifikimin). Tabelat e rrumbullakëta janë planifikuar në Vjenë dhe Ansfelden


CLUB INFO AN MTART E RI

Der shoqatë jofitimprurëse JERUSALEM WAY Ekipi i Paqes pranon anëtarë mbështetës, ne do të ishim shumë të lumtur nëse JU jeni pjesë e ekipit tonë ose dëshironi të ndihmoni. Tarifa vjetore e anëtarësimit është 25 €, - kjo përfshin, ndër të tjera, një dhuratë të mirëseardhur, certifikatë, ftesë për një festë të Krishtlindjes, rritje së bashku, ...  Ne po ju kërkojmë përpara - Faleminderit! Informacioni është këtu

JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes
Shoqata për Paqe, Liri dhe Tolerancë

4341 Arbing, Hummelberg Süd 24
ZVR: 228599886

 

www.jerusalemway.org
info@jerusalemway.org

Informacione për klubin
Shoqata JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes me kënaqësi pranon promovuese
Anëtarët lart! Nëse doni të bëheni pjesë e ekipit tonë ose dëshironi të ndihmoni, kontaktoni
vetëm të marrë ju nën info@jerusalemway.org (Karin Forster)

 

Çregjistrohu gazetën / çregjistrohu lajmin
Nëse nuk doni të merrni më shumë informacion në të ardhmen ose nëse gabimisht e merrni këtë email
thjesht kliko N SNSHKRIMI OFF