Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Buletini veror 2020

 

 

FTESA: Shtegtim në rrugën e Jeruzalemit përmes Austrisë


Nga Vorarlberg në Burgenland


Data: 27 gusht - 06 shtator 2020

 

Ne jemi duke bërë një pelegrinazh në Jeruzalem përmes Austrisë dhe kështu gjithashtu japim një kontribut në turizmin dhe mikpritjen austriake. Në këmbë dhe me tren / autobus në gjurmën ndërkombëtare të paqes dhe kulturës në të gjithë Austrinë!

 

Shtë një e vetëdijshme udhëtim ekologjik, jo vetëm që jemi në këmbë si pelegrinë, por edhe mbërritja dhe largimi, si dhe distancat midis fazave të alpinizmit janë të mbuluara - për aq sa është kjo e mundur - me tren ose transport tjetër publik.

 

Një mundësi unike, në 10 ditë ne përjetojmë të gjithë Austrinë nga perëndimi në lindje, duke u përballur me diellin Arlberg te Neusiedlersee / Destinacioni ynë është Halbturn Castle / kufiri hungarez (distanca rreth 800 km). Vazhdo te lexosh ... klikoni këtu për më shumë detaje dhe regjistrim

 


 

 Tabela e rregullt e pelegrinëve 

 

Ftesë në tryezën e rregullt për pelegrinët! Detajet dhe regjistrimi ... Kliko këtu

 


GPS dhe harta për Jerusalem Way

 

Pas muajsh përgatitje dhe pune, GPS u zhvendos në një platformë të re. OpenMaps dhe Google Maps tani janë në dispozicion, si dhe harta satelitore dhe pamje 3D! Shikoni rrugën e menusë

 

Navigimi: Fazat tani mund të eksportohen direkt në celular me një klikim. Ju lutemi referojuni BUTONI BLU në fund të secilës fazë. Shënim: Nga Gjeneva në Budapest, butoni blu është gati për çdo fazë. Për Spanjë + Francë kjo do të përfundojë në javën e ardhshme. 

 


Gjuhët e të gjitha vendeve në Rrugën e Jeruzalemit

 

Uebfaqja tani është në të gjitha gjuhët e vendeve në Rrugën e Jeruzalemit në dispozicion! Një dëshirë e kahershme tani është përmbushur dhe është kthyer në realitet. Përkthimet janë bërë për të gjitha vendet, natyrisht që ka edhe gabime në përkthime, por tani të gjithë mund ta kuptojnë lehtë përmbajtjen e faqes në internet. Ky është një moment historik për Rrugën e Jeruzalemit! 

 

Faleminderit të veçantë shkoni tek webmasteri ynë Markus Krichbaumer! www.krichbaumer.co.at

 

Shënim: Uebfaqja tani duhet të hapet automatikisht në gjuhën përkatëse / në gjuhën tuaj! Do ta shohësh ... ;-)


CLUB INFO AN MTART E RI

 

Der shoqatë jofitimprurëse JERUSALEM WAY Ekipi i Paqes është i lumtur të pranojë anëtarë sponsorizues. Taksa vjetore e anëtarësimit është 25 €, - kjo përfshin, ndër të tjera, një dhuratë të mirëseardhur, certifikatë, ftesë për një festë të Krishtlindjes, rritje së bashku, ...  Ne po ju kërkojmë përpara - Faleminderit! Klikoni këtu për informacion


 

 

JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes

Shoqata për Paqe, Liri dhe Tolerancë

4341 Arbing, Hummelberg Jug 24

ZVR: 228599886

 

www.jerusalemway.org
info@jerusalemway.org