Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Bëhuni anëtar

 

The Ekipi Ndërkombëtar i Paqes në JERUSALEM WAY eV është një shoqatë jofitimprurëse dhe i ka vendosur vetes synimin të vendosë Rrugën e Jerusalemit si rrugën më të gjatë të paqes në botë. Rruga shkon nga Spanja në Jerusalem dhe lidh kontinentet e Evropës dhe Azisë me Tokën e Shenjtë. Kjo rezultoi në rrugën më të gjatë të paqes dhe shtegtimit më të gjatë në botë me një gjatësi prej rreth 8.000 kilometrash!

 

Për këtë qëllim ekziston mundësia që si anëtar mbështetës të mbështesë financiarisht shoqatën e lartpërmendur. Të pagesa vjetore e anëtarësimit është 25 €. Çdo anëtar sponsorizues merr një Dhuratë mirëseardhje, a RRUGA E JERUSALEMIT flamurë si dhe një Certifikata. Ju gjithashtu mund të merrni një nëse dëshironi Leje pelegrini falas dhe përdoruesit e regjistruar GPS i marrin të gjitha për një kohë të pacaktuar Përditësimet e GPS dhe POI.

 

Si një anëtar mbështetës, ju keni të drejtë të merrni pjesë në takime vjetore si festa verore / festa e Krishtlindjeve dhe ecjet e përbashkëta përgjatë Rrugës së Jerusalemit, të kombinuara me shkëmbime dhe njohje me njerëz nga vende të ndryshme.

 

SHKARKO formularin e aplikimit si PDF (ju lutemi shtypni dhe ktheni të nënshkruar me email ose postë)

 

Vetëm me ndihmën e secilit prej nesh mund të ngrihemi në mënyrë aktive dhe të suksesshme për interesat e paqes, lirisë dhe tolerancës; këto janë gjithashtu tre vlerat themelore në preambulën e statuteve të shoqatës sonë. Me anëtarësinë tuaj ju jepni një kontribut të rëndësishëm në krijimin ndërkombëtar të Rrugës së Jeruzalemit!

 

Ju mund të përdorni formularin e mëposhtëm për të kërkuar informacione/statute të mëtejshme.

 

Bëhuni anëtar

kontakt