Gjithçka fillon me hapin e parë ...

Der Mënyra e Jeruzalemit është shtegtimi më i gjatë në botë dhe rruga e paqes dhe kulturës ndërkombëtare!

Der Mënyra e Jeruzalemit lidh fetë dhe popujt në një projekt unik të paqes.

Der Mënyra e Jeruzalemit qëndron për njohjen dhe tolerancën e ndërsjellë.

Dashuria, forca më e fortë në univers, depërton, ndriçon gjithçka dhe ndërton ura midis të gjithë njerëzve!

 

Pelegrinazhi krijon çiltërsi për takime, zvogëlon paragjykimet dhe frikën dhe forcon besimin - besimin themelor! Kufijtë e supozuar midis popujve dhe feve mund të tejkalohen nga njerëz individualë në dashuri dhe respekt të ndërsjellë.

Kontaktoni Impressum

M .NYRA E JERUSALEMIT

Ekipi Ndërkombëtar i Paqes

4341 Arbing / Austri

 

Telefon: + 43 699 18 03 1970

Email: info@jerusalemway.org

Web: www.jerusalemway.org

Domenet tona të tjera janë: www.jerusalemweg.at / www.jerusalemweg.de / www.jerusalemweg.ch / www.jerusalemway.sk / www.jerusalemway.eu / www.jerusalemway.net


BULETINI I KQRKESS (kliko)


operatori / pronari

JERUSALEM WAY Ekipi Ndërkombëtar i Paqes eV / Johannes Aschauer:

- Themeluesi & Iniciatori JERUSALEMWEG / JERUSALEM WAY © 2010
- Themelues dhe Kryetar Ekipi Ndërkombëtar i Paqes i JERUSALEM WAY eV © 2013

 

Regjistri Qendror i Shoqatave (ZVR): 228599886 (Klikoni këtu për informacione për klubin)


Projektimi

Manuel Preuss

46459 Rees / Gjermani

Web: www.manuelpreuss.de


programimi

Zgjidhjet në internet të Krichbaumer

Markus Krichbaumer

4323 Munzbach / Austri

 

Telefon: + 43 664 22 42 171

Email: office@krichbaumer.co.at

Web: www.krichbaumer.co.at